063.466.431 Pana Đukića 18, 16000 Leskovac

RUKOMETNI KLUB METEOR

РК „МЕТЕОР“ ЛЕСКОВАЦ у овој години (01.новембар 2019.год.) слави 20 година постојања и успешног рада са децом пионирског – основно школског узраста, постиже велике резултате у анимирању и развоју правих друштвених и спортских личности.

Једини је клуб у граду који на савремени начин ради са децом пионирског узраста , девочице и дечаци узраста од 7 до 15 година развија све основе рукометне игре и у томе постиже значајне резултате у Републици Србији презентујући град Лесковац.

Рукометаши који су били део клуба , данас су чланови Репрезентативних пионирских , омладинских и јуниорских селекција Србије. РК „МЕТЕОР“ из Лесковаца у својој дугој традицији организује турнире у Лесковцу за пионире. До сада смо организивали врло успешно 5.тродневни, 8. дводневних турнира и 7. једнодневна турнира у МИНИ РУКОМЕТУ.

Препознатљиви смо у држави Србији као добри организатори рукометних турнира за пионире али и у земљама из нашег оружења, тако да нашим досадашљим турнирима долазиле су нам екипе из Грчке , Мађарске , БИХ и Републике Српске, Црне Горе и Македоније, Словеније